Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK öppnar för tränarförlängning?

FotbollDirekt har talat med ÖSKs ordförande Björn Åqvist om Sixten Boström. Riktigt vad som var orsaken till intervjun framgår inte. Boström har ju kontrakt fram till och med slutet av år 2011. Hur som helst med det – Åqvist tycker att Boström gjort det riktigt bra och att man gärna behåller honom i flera år i ÖSK.

FotbollDirekt: Örebro vill behålla Boström i många år

Boström å sin sida har väl vid något tillfälle indikerat, att han gärna går vidare med ett tränaruppdrag i det riktiga utlandet. Lyckas han bra med ÖSK  så ökar nog chansen/risken, att han inte kommer att göra mer än ett och ett halvt år till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.