Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emravarning för Ajdarevic?

NA skriver om ÖSKs två provspelare och drar som vanligt på ordentligt i sin rubriksättning: ÖSK testar jättetalang

Det står i papperstidningen idag, att Liverpool betalade 10 miljoner kronor när man köpte loss 16-åringen från Falkenberg.  I kamp med Manchester United, Anderlecht och Werder Bremen. Men sedan dess har karriären gått stadigt utför. Två år i Liverpools juniorlag, utlånad till Leicester, köpt för en billig penning av Leicester, utlånad till Hereford i lägsta engelska ligan, där han uppenbarligen inte heller fick någon speltid. Och nu tillgänglig på en fri transfer för eventuellt intresserade svenska klubbar. Och ändå har grabben inte hunnit med mer än att just fylla 20. Tala om kapitalförstöring.

Det är givetvis helt rätt av ÖSK att ta hit honom för att syna honom lite närmare, men karriären har så att säga gått åt fel håll. Jag tror faktiskt mer på Abdulahi. Hans karriär verkar att peka uppåt och Lars Mosander borde ha bra koll på både hans styrkor och svagheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.