Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen 2010

Under innevarande vecka spelas i princip ungdomsserierna klart inför sommaruppehållet. Det är bara pojkallsvenskan som kör på ytterligare någon vecka. Detta betyder inte att ”jobbet” är slut för ledare och lagmedlemmar. Nästa vecka från torsdagen den 17 :e till och med söndagen den 20:e spelas nämligen Örebrocupen, en av landets största fotbollsungdomsturneringar. Som vanligt har cupen slagit deltagarrekord. Då man stängde anmälningarna hade man 443 lag som anmält sig.

ÖSK-familjen har 17 lag anmälda, vilket verkar vara flest av alla deltagande föreningar. Av de anmälda ÖSK-lagen kommer 16 från ÖSK Ungdoms verksamhet på Ekäng och dessutom deltar för ovanlighetens skull även ett lag från ÖSK Söder. I de två äldsta pojkklasserna, som jag i möjligaste mån skall försöka hålla ett öga på, deltar två lag från Ungdom samt Söderlaget i klass P16/17 och i klass P15 har ÖSK anmält två lag. Intresset för att vara med i lagen är som vanligt väldigt stort. I klass P16/17 har ÖSK Ungdom till exempel ca. 40 spelare, som skall fördelas på de två lagen.

Mer information finner man på cupens hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.