Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nytt kontrakt för Wirtanen

Tommy Wirtanen är en av de spelare som har haft ett kontrakt som går ut efter denna säsong. Det har han inte längre. ÖSK skriver nu i eftermiddag, att man kommit överens med Tommy om en förlängning av kontraktet. Det nya löper till utgången av år 2012 – två år till för den snabbe ålänningen.

Det var många som tvivlade på Tommy när han kom till ÖSK förra våren. Ingen hade väl egentligen hört talas om honom och hans register som högerytter ansågs alldeles för begränsat. Men under de ett och ett halvt år som Tommy nu tillhört ÖSK har han visat, att han är en mångsidig spelare som kan ta jobbet efter båda kanterna både som ytter och som back. Att han dessutom inte alls är oäven centralt på mittfältet visade han för några matcher sedan då han fick ersätta Alejandro Bedoya när denne var avstängd. Dessutom gör han ett och annat mål till och ifrån. Slutligen är hans inlägg ofta riktigt bra. Så för ÖSKs del är säkert förlängningen välkommen.

FotbollDirekt: Användbare Wirtanen stannar i Örebro

1 kommentar – kommentera

Johan Nyström

Roligt för Wirtanen men OJ vad vi är många som saknar Eric Bassombeng.
Läs gärna krönikan av David Rispoli Helling i ETC Örebro om klubbes ansvar för bolltrollaren som vi kanske mister – tyvärr.

Johan Nyström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.