Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En gång till för Tero

ÖSK skriver på sin hemsida, att Tero Mäntylä kommer att komma tillbaka till ÖSK för ytterligare några dagars provträning mellan den 21 och 24 juni. Intresset för att kontraktera Mentylä lär vara stort i Finland och det är möjligt, att ÖSK bjuder in honom igen för att han inte skall göra något ”förhastat” innan ÖSK bestämt sig om man skall gå vidare.  Jag tror nämligen, att ÖSK själva har rätt bra koll på hans kapacitet, styrkor och svagheter. Inte minst Lars Mosander som haft honom i sina ungdomslandslagstrupper ett flertal gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.