Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Matcher idag (25 maj)

ÖSKs A-lag spelar borta mot IFK Norrköping i Svenska Cupen. Detta behandlas på separat plats.

Det stora frågetecknet inför kvällens matcher är hur mycket det kommer att regna under dagen och om planerna kommer att vara spelbara i kväll. En match med ÖSK-deltagande har redan strukits. Det är Nyckelby IF som skulle ha mött ÖSK Söder lag 2. På sin hemsida skriver Söder att den matchen är inställd. Något man kanske inte sörjer alltför djupt i Söderlägret eftersom killarna spelade en tuff match mot Hdingsta så sent som i söndags.

Detta innebär att det bara är två planerade matcher att rapportera. Det serieledande P17 laget skall ikväll möta Vivalla Star IF. Vivalla-laget inledde seriespelet minst sagt dåligt med en 0-15 förlust mot Forward och ett något ”bättre” 0-9 resultat mot Laxå. Men sedan har de klarat av att besegra på HOIF och Sturehov. Föreningen rekryterar huvudsakligen blad somalierna i Vivalla och får hjälp av IF Eker i sitt föreningsarbete. Matchen skall spelas på Navet med start kl 19:00. Ett visst frågetecken med tanke på vädret.
Resultat: Matchen inställd.

Inget frågetecken är det för matchen i P15 mellan ÖSK och IFK Hallsberg. Den kommer att spelas på Ekängs konstgräs och då spelar det nog ingen roll hur mycket det regnat. De två lagen toppar tabellen med 6 poäng, men ÖSK har spelat en match mer än sydnärkeslaget.

Resultat:
ÖSKs pojkar vann med 3-2 och tog över serieledningen från Hallsberg. Detta lag har dock en match mindre spelad samt en bättre målskillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.