Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Matcher idag (23 maj)

ÖSKs P16/P17 har tre lag i seriespel och de har matchats flitigt den senaste veckan. Idag är två av lagen i elden.


Det pojkallsvenska laget har tidig avspark på Behrn Arena. Redan kl. 10:15 börjar matchen mot FBK Karlstad. ÖSKarna är serieledare på tretton poäng efter fem omgångar. Motståndarna FBK hittar man i tabellmitten med sju. Eftersom serietvåan Carlstad United lite oväntat fick stryk i sin match igår har ÖSKarna ett utmärkt tillfälle, att utöka sin ledning om man kan besegra sina motståndare. Vilket man bör kunna göra med tanke på vad lagen presterat hittills.
Resultat: 3-0 (se separat artikel)


Andralaget, som spelar i div 8 Östra under beteckningen ÖSK 2, har haft en rätt motig säsongsinledning och förlorat sina två första matchen. En ny möjlighet att ta poäng har laget   i eftermiddag då man möter Lillkyrkas andralag, som inte heller tagit några poäng i sina två försök. Matchen spelas på Ekängs nyanlagda konstgräsplan med start kl. 14:15. Förmodligen den första matchen som spelas på denna plan.

Resultat: 1-2


Andra paret ut på konstgräset blir ÖSK Söder lag 2 mot Hidingsta lag 2. ÖSK Söders lag med många 17-åringar är i poängbehov efter en oavgjord och två förlustmatcher. Hidingsta har vunnit en och förlorat två. Matchen börjar kl. 17:30
Resultat: 2-3. ÖSKarna hade förtjänat en poäng , men bollen rullade inte deras väg.


ÖSK Söders damlag har redan kopplat ett visst grepp i sin div 3-serie. Obesegrade och med målskillnaden 19-2 efter fyra omgångar skall man i eftermiddag försöka utöka segersviten till fem genom att besegra Lillån FK på Lillåvallen. Avspark kl. 17:00. Motståndarna ligger trea i serien men ändå hela sju poäng efter ÖSKarna.
Resultat: Lillån ligger nu 10 poäng efter ÖSK Söder, som vann matchen med 3-0.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.