Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inte så farligt med Tommy

När Tommy Wirtanen transporterades ut på Behrn Arenas underliga bårkärra så fruktade jag det värsta, alltså ett avrivet korsband eller något åt det hållet. Nu verkar det inte vara någon jätteallvarlig skada som den snabbfotade ålänningen drabbats av. Det handlar ”bara” om en muskelskada på baksidan av ett lår.

Det blir knappast någon cupmatch för Tommys del nästa vecka, men det lär inte vara några problem för honom att vara tillbaka till allsvenskans omstart om två månader. Förmodligen redan till träningsmatchen den 29 juni, då ÖSK möter hans moderklubb IFK Mariehamn på Åland. En match han säkert vill vara med i inför sina gamla hemmapublik. Han verkar ju ha gott läkkött om man skall döma av hur snabbt han återhämtade sig förra sommaren efter en liknande skada.

NA: Wirtanen missar cupmatch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.