Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Per Johansson till Forward

NA skriver, att ÖSK har gjort upp med BK Forward om att Per Johansson för andra gången i sin rätt korta fotbollskarriär skall lånas ut till klubben på väster. Förra gången var det ju Djurgården som lånade ut Per innan han flyttade till Stockholm ”för gott”. Nu lånas Per ut utan övergångsanmälan, som det heter under den period som ÖSK är spelledigt på grund av fotbolls-VM.

En bra lösning för Per och för ÖSK, samt givetvis även för Forward. Tanken verkar från början ha varit, att Per skulle få sin speltid genom att på samma sätt lånas ut till ÖSK Ungdoms div 2-lag, men problemet eller vad man nu skall kalla det är att det finns alldeles för många bra mittfältare tillgängliga för det laget. Om Per spelat för dem under sommaren hade det betytt att någon annan som också behöver speltid fått stå åt sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.