Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Matcher idag (15 maj)

Idag är det, högst ovanligt, inte någon enda match med ett svartvitt lag på planen. Jag gissar, att det kan bero på, att idag var invigningen av Ekängs konstgräs inplanerad och att man därför höll dagen matchfri för ungdomslagen. Dessutom tränar inte A-lagt heller.

Så den som vill se fotboll med en viss (seriemässig) anknytning till ÖSK-lagen har i princip två alternativ att välja bland. Kl. 16:00 visar TV4 den allsvenska matchen mellan Mjällby AIF och Malmö FF. Samma avsparkstid har Karlslunds hemmamatch mot (de av ÖSK just besegrade) Vallentuna BK på Karlslundarenan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.