Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

(Tre) Fyra till Götalandslägret

ÖSK Ungdom har tre spelare med då 95-orna åker till årets Götalandsläger. Sammanlagt 22 stycken 15-åringar åker till Halmstad för den sista sammandragningen före årets Elitläger i början av juli. Svartvitt representeras av målvakten Jonathan Herbst, mittbacken Oscar Fardelin och mittfältaren Filip Albertsson. Egentligen borde väl även Lukman Murad vara med, men han faller uppenbarligen för åldersstrecket eftersom han är född först 1996.

Tillägg:  Som framgår av kommentaren så är det faktiskt fyra ÖSKare med på lägret. Isak Olsson från Lillån har bytt klubb under vintern och representerar numera det svartvita laget. Ett klubbyte som inte riktigt trängt igenom till Fotbollförbundets kansli än, verkar det som. Isak är om jag inte är helt felunderrättad en anfallare med djupledslöpningar som specialitet.

1 kommentar – kommentera

Crille

Hallå.. Du kan skriva till Isak Olsson som en Ösk spelare. Han har spelat med Ösk i ca 2-3 månader men förbundet har missat det ,kommer från Lillån..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.