Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nästgårds

Östra entrésidan - fortfarande byggarbetsplats för Östra Läktaren. Därefter tycks det bli byggarbetsplats för Fahlanders nybygge.

NA skrev igår om Mikael Fahlanders närmaste planer. Uppenbarligen ämnar han trappa ner sitt engagemang något i Örebro Hockey och hoppas att det ekonomiska tomrum som då uppstår skall fyllas upp av andra intressenter. Han nämner även att han köpt marken mellan Östra Läktaren och Vinterstadion och att han där kommer att uppföra en byggnad som kommer att hysa en restaurang, sportbar och loger. Isladans vägg är ju inte direkt stans vackraste prydligaste, så det bör nog innebära ett lyft för området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.