Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Det våras för Ekäng

De två planerna- (11 plus 7-manna) omges av en asfaltsram.

Våren är på väg till Ekäng. Den grå grusplanen kommer om någon vecka att ha förvandlats till en grön konstgräsmatta. Efter två och ett halvt års arbete kommer slutligen 11-miljonersprojektet att gå i mål. Denna vecka har slutarbetet påbörjats. En asfaltram läggs just nu runt planerna (11- plus 7-manna) och sedan blir det mattläggarnas tur. Enligt planerna kommer ”allt” att vara klart (eller i alla fall spelbart) till den 8 maj med en veckas marginal till den officiella invigningen den 15 maj. Sedan återstår (antar jag) arbeten med staket och andra inredningsdetaljer.

På jordbanken till höger kommer det att bli åskådarplatser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.