Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östersjötorsk för talangerna

Det blev bottennapp för ÖSKs talanger vid besöket i Visby. Precis som ÖSKs A-lag för några år sedan i Svenska Cupen fick truppen återvända till fastlandet med ett svidande nederlag i närminnet. Tre mål insläppta och inga producerade blev det i söndagens dystra målprotokoll. Enligt var jag hört var planen väldigt ”vårlig”, vilket inte brukar fungera så bra för det bollrullande talanglaget.

Men det är – som det brukar heta – bara att bryta ihop och komma igen. Fokus denna säsong torde ligga på att i första hand klara sig kvar i serien. Men en 3-0 förlust svider givetvis alltid (precis som alla andra förluster gör, är det väl säkrast att tillägga).

NA: Ingen rolig Gotlandstripp
FC Gute: Bilder från matchen
helagotland.se: Motståndet blåste bort
helagotland.se: FC Gutes sköna söndag
ÖSK: Förlust för ÖSK U

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.