Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alvbåge om inmarschlåten

John Alvbåge har nu avfyrat sin första salva i inmarschkriget. Något förvånande konstaterar jag, att spelarna inte hör vad som spelas då de står i spelargången. So what?

Igår så spelades Millencolins Örebro innan spelarna gick in på planen, utan något musikaliskt arrangemang alls. Det var tydligen så att tystnad var påbjuden. När matchen pågått några minuter stämde Kubanerna upp Jag vill se Örebro. Med ett förvånansvärt bra resultat. Kubankören verkar nästan ha blivit verklighet. Ja, det fattades väl en del i sången, men de hördes i alla fall bra ända ner till mitten av Södra. Det verkar nästan som om det hörs bättre när det inte är något supportljud i högtalarsystemet. Det överröstar förmodligen Kubanernas insats.

Alvbågebloggen: En lång historia om musiken på Behrns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.