Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen

Så när som på morgondagens möte mellan Västerås SK och IFK Norrköping är nu den andra omgången av Svenska Cupen nu färdigspelad och klar. I nästa omgång kommer de allsvenska lagen in. Fotbollförbundet brukar vara rätt snabba med lottningen så vi kommer kanske redan i morgon att få veta vem som blir ÖSKs motståndare. Vidare till den tredje omgången är (än så länge) 12 lag från Superettan och 3 från division 1.

Lag från Superettan
Degerfors IF
Falkenbergs FF
FC Trollhättan
GIF Sundsvall
Hammarby
IFK Norrköping FK (eventuellt)
Jönköpings Södra IF
Ljungskile SK
Syrianska FC
Väsby United
Ängelholms FF
Örgryte
Östers IF

Lag från Div 1
Hammarby TFF
IF Limhamn Bunkeflo
Västerås SK FK (eventuellt)
Östersunds FK

Vi hade en del föredettingar som kom med i målprotokollen i denna omgång. Johan Petterssons mål för Sirius mot GIF Sundsvall räckte dock inte till avancemang för uppsalaklubben. Sebastian Henriksson och Stellan Carlsson bidrog med hälften av målen då Degerfors slog Forward med 4-1. Stefan Rodevåg gjorde två på egen hand, då Falkenberg tämligen smärtfritt avfärdade Lunds BK. Det målfarligaste laget så här långt är faktiskt Östersunds FK som gjorde sex mål i sin första match och sju i den andra. Motståndet i form av Friska Viljor och Umedalen var dock inte det allra skarpaste, förmodar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.