Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skräll i distriktscupen

Sextondelsfinalerna har börjat spelas i Fastighetsbyrån Cup. Först ut var det något udda paret Yxhult IK (5) och FK Bosna92 (3). Något överraskande visade det sig att det var Yxhult som var bäst på att slå straffar. De vann nämligen med 9-8 efter det att det stått 2-2 i paus. Segrarna från Yxhult har några svartvita beröringspunkter. De tränas från och med i år av Jörgen Gustafsson som är fotbollsansvarig hos ÖSK Ungdom (Ekäng). Ordförande i klubben är Ove Lindqvist – även han ett välkänt namn i ÖSK-sammanhang.

I nästa omgång kommer Yxhult att få möta segraren mellan Sturehov och Sköllersta, vilket väl lär bli Sköllersta. Extra intressant i så fall för Jörgen, som tränade dem förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.