Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongen över för Oskar

100330.
Fotbollsverige.se: ÖSK-löftets säsong över

100322.
NA: ÖSK-talangen allvarligt skadad

100321.
När A-truppen tränade på söndagsförmiddagen stod Oskar Johansson vid sidan av med kryckor i händerna. Resultatet av en olycklig knävridning i gårdagens match med ÖSK Ungdom. De första indikationerna tyder på att det kan röra sig om ett korsband som gått av, vilket i så fall innebär ett längre spelavbrott för Oskars del. Definitivt besked om hur pass allvarlig skadan är kommer man att ha först till veckan efter det att han magnetröntgats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.