Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Närkes Kil för Söder

ÖSK Söder vet nu vilket lag de kommer att möta när de går in i årets distriktcup. Div 5-laget Närkes Kil besegrade igår div 6-laget IFK Lindesberg med klara 3-0. Två av målen gjordes av Kenneth Krossler, tidigare i sin karriär en mycket pålitlig målgörare i Frövi (och kanske även i andra klubbar).

Matchen med Närkes Kil som hemmalag skall spelas senast den 11 april om man skall följa tidsplanen. Men det gör man ju inte alltid. Faktum är att nästa omgång inte skall vara klar förrän den 31 maj så det finns gott om tid. Fast å andra sidan vill man nog ha matchen klar innan seriespelet börjar under andra hälften av april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.