Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget kontrakt för Uchechi

Daniel "Danny" Uchechi får resa hem till Nigeria igen.

Det blev inget kontrakt med ÖSK för nigerianen Daniel Uchechi. Jag hade själv trott att det lutade åt kontraktshållet i och med att ÖSK väntade så pass länge med att ta beslutet. Testspelare som inte platsar brukar normalt få reda på detta väldigt snabbt. Men det gällde inte i det här fallet.

Själv är jag nog lite kluven beträffande ÖSKs beslut. Visserligen har ÖSK det gott ställt på kanterna i dagsläget, men med både Porokara och Bassombeng som potentiella förluster till sommaren, så borde man kanske ha tagit kostnaderna för perioden april – juni som en försäkringskostnad. Man hade ju kunnat göra som med Almebäck förra året och gjort ett korttidskontrakt med en förlängningsoption. Men det är klart, man kanske helt enkelt tyckte från ÖSKs sida att han inte var bra nog eller inte hade de egenskaper man är söker.

NA: ÖSK nobbar Danny – tills vidare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.