Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rose-Marie invald

Rose-Marie Frebran tog ytterligare ett steg mot toppen i den svenska fotbollshierarkin genom att idag låta sig väljas in i Svenska Fotbollförbundets styrelse. Hon representerar i denna styrelse Föreningen Svensk Elitfotboll i vilken hon är vice ordförande.

Den hale ålen Lars-Åkte Lagrell som för några år sedan gjorde allt som stod i hans makt för att störta ÖSK i fördärvet verkar ha glömt, att han då inte tyckte att vår järnlady var en riktig föreningsledare  av den gamla hederliga sorten.
– Rose-Marie Frebran har varit engagerad länge i Örebro SK och arbetat hårt de senaste åren för att ÖSK idag kommit tillbaka till en stark position som allsvensk fotbollsklubb, säger han nu.

Förhoppningsvis var det sista gången som Lagrell blev omvald. Han har blivit 70 nu och det var ett bra tag som han passerade sitt bäst-före datum.

Tyvärr omvaldes även Lagrells vapendragare Khennet Tallinger till ordförande i Diciplinnämnden, så svensk fotboll kan nog se fram emot ytterligare ett antal sanslösa bedömningar av den av allt att döma rätt klent begåvade skåningen.

Svenska Fotbollförbundet: Frebran invald, Lagrell omvald

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.