Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Läget inför Mariehamnsmatchen

Informationsflödet på nätet är minst sagt begränsat inför dagens träningsmatch mot IFK Mariehamn. Men papperstidningen har i alla fall noterat att matchen skall spelas. Huvudartikeln handlar om Alejandro Bedoya som beskrivs som glödhet inför den kommande säsongen. Han ha skaffat sig en agent, vilket lyckligtvis inte blev den hale Cabrera utan Patrick Mörk från Köping. Mörk tror att Alejandro har en 50-50 chans att kunna bli uttagen till det amerikanska VM-laget.

Beträffande skadeläget så skriver tidningen att Patrik Anttonen, som efter en rätt förstörd försäsong äntligen fick spela några minuter mot Degefors i onsdags, får lov att se lördagsmatchen från läktarplats. Han slog upp den skada han besvärats av under försäsongen. Dessutom så kommer följande spelare att saknas:

– Kim Olsen, vars vadskada beskrivs som lättare. Sixten tycker att det bästa är att vila honom till premiären och inte chansa. Vilket väl skulle tyda på att han nästan är återställd.
– Eric Bassombeng (lår)
– Michael Almebäck (fot)
– Robin Staaf (höft)

Enligt tidningen så ser ÖSKs preliminära startelva ut på följande sätt: John Alvbåge – Tommy Wirtanen, Bertin Ze, Magnus Wikström, Samuel Wowoah – Nordin Gerzic, Fredrik Nordback, Alejandro Bedoya – Marcus Astvald, Michael Jidsjö, Roni Porokara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.