Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA:s märkliga nedräkning

NA kör i år liksom i fjol en nedräkning inför allsvenskan. I ett sponsrat inslag intervjuar Filip Nyängen ÖSKs A-truppsspelare – en ny intervju varje dag. Riktigt trevliga intervjuer är det också.

NA: Nedräkning inför allsvenskan

Det är bara ett problem. Jag kan inte se intervjuerna med hjälp av min webläsare. OK, det händer ibland att Firefox inte klarar av någon icke-standardmässig webprogrammering. Då brukar det fungera, att starta upp Internet Explorer istället. Men inte den här gången. Båda webläsarna nöjer sig med att visa en grå kvadrat där egentligen intervjun skall spelas upp.

Aha, tänkte jag. Det kanske är datorn. Med tiden skaffar sig ju den här typen av maskiner sina speciella egenheter. Det är inte alltid allting fungerar som det skall på en dator som varit med några år. Men tyvärr visar det sig, att problemet består även på två andra datorer jag testat på.

Vad kan man göra då, om man absolut vill se intervjuerna. Ja, den datahändige kan utan några större problem installera det utmärkta lilla tilläggsprogrammet NetVideoHunter som ett komplement till Firefox. Videojägaren hittar nedladdningsfilen utan några som helst problem och kan hämta hem den. Sedan kan man använda en videospelare som man har lokalt på sin dator för att titta på intervjun.

1 kommentar – kommentera

Blodstrupmoen

Tack för tipset! ska testa om det funkar med netvideohunter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.