Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Magnus Karlsson opererad

Magnus Munken Karlsson tillhörde den framgångsrika fotbollstrupp som i mitten av 90-talet skördade en hel del framgångar för Örebro SK. Sin fotbollskarriär avslutade han som spelande tränare i Eskilstuna City. Kvar i Eskilstuna och inom fotbollen har hans senaste uppdrag varit tränaransvaret för damföreningen Eskilstuna United, nedflyttade från damernas söderetta efter förra säsongen.

Eskilstunatidningen Folket skrev igår, att han kommer att få lov att stå vid sidan ett tag efter det att han diagnostiserats med en hjärntumör.  Han opererades för en vecka sedan på Akademiska sjukhuset i Uppsala och väntar nu på besked beträffande vad för slags tumör det rörde sig om.

För ÖSK spelade han 81 matcher under åren 1993 – 1995 – samtliga från start.

1 kommentar – kommentera

ÖSKare i exil

Ett ”krya på dig” till Munken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.