Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bassombeng vill flytta (igen)

ÖSKs fotbollsmässigt bipoläre ytterspringare Eric Bassombeng har ändrat sig. Nu vill han byta klubb. Tänk vilken skillnad tre veckor kan göra. Tre veckor efter det för hans del misslyckade Turkietlägret sades han vara inställd på att spela ut sitt kontrakt. Men inte längre. Han kan till och med tänka sig att spela i GAIS för där har han sin kompis Alexander Axén, som uppenbarligen håller kontakten med Eric vid liv. Hur det nu går till för den språkligt begränsade kameruanen.

NA: Bassombeng: ”Jag vill i väg”

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.