Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sixten om anfallspositionen

FotbollDirekt har frågat Sixten Boström om hur man från ÖSKs sida ser på anfallspositionen. Sxiten håller med om att det nog är lite lite med enbart Kim Olsen som anfallsalternativ. Huruvida en nyrekrytering rakt av skall vara en ersättare till Kim eller om man söker en spelare med en annorlunda profil har man inte bestämt än.

FotbollDirekt: ”Vi saknar täckning för Kim Olsen”

Jag kan inte tycka annat än att man redan borde ha bestämt sig för vilken profil en nytillkommande anfallare skall ha. Att nu gå ut och försöka hitta en spelare med en annorlunda profil verkar lite väl sent påkommet. Jag undrar om det inte ändå är så, att ÖSK har någon speciell spelare i tankarna som anfallskomplement till Kim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.