Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust för PAL-laget

Som framgår av Jan Sundelius kommentar så lyckades ÖSKs unga grabbar rätt bra mot Real Örebro. Tack för den för övrigt – kommentarer med matchresultat och dylikt är alltid väldigt välkomna. Jag kan inte kolla allt. Jag hade visserligen tänkt åka ner och titta på matchen, men efter att ha frusit mig igenom ÖSK Ungdoms match mot IFK Sunne på förmiddagen insåg jag, att det nog var bättre att stanna hemma.

Om 0-2 resultatet i matchen kan man väl bara tycka, att det var ett ordentligt fall framåt. Real Örebro är trots allt numera ett etablerat div 5-lag i distriktet och de här grabbarna ställdes för första gången mot seniormotstånd.

I morgon är det dessutom dags för en ny match. Ett nytt lag (P94-truppen är ju riktigt bred) kommer att möta det nybildade P93-laget.

P94-orna har kallat följande spelare (om jag nu lyckats dechiffrera kallelsen korrekt): Tony Alan, Kasper Andersson, Pontus Björkman, Denilson Galiano, Nisse Hallberg, Martin Ingvarsson, Rabi Josefsson, Lucas Karlén, Simon Lahti Larsson, William Lundgren-Fetah, Mirza Rakovic, Erik Sundelius, Mirsad Tahirovic, Johan Trillkott, Totte (?), Albin Öhrn.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl 11:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.