Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Boris på väg mot kontrakt

Hos Talangtruppen har man inte sett röken av Boris Lumbana sedan någon gång i slutet av november. Anledningen är att Boris tränat och spelat med A-truppen. Av försäsongens sex matcher (inkl. de två decembermatcherna) har Boris varit med på planen i fem. Det verkar alltså som om han skulle vara på väg mot ett kontrakt med ÖSKs A-trupp. Något som bekräftas i dagens papperstidning, som intervjuade Boris efter matchen mot BK Häcken (i vilken han hade 90 jobbiga minuter som högerback). Boris gör just nu sista terminen på Rudbecksskolan och framtidsplanerna är klara:

– Efter min examen kan jag satsa på fotbollen på heltid. Jag sitter just nu och är på väg att skriva mitt första kontrakt med klubben, säger han till tidningen.

Snabba ryck för den sympatiske Boris, som för inte så många år sedan var knappt en tvärhand hög, spelade anfallare och oftast drev bollen tills han blev av med den. Bland hans starka sidor hittar man en 10-milakondition, ett bra löpsteg och jättefin teknik. Dessutom lär han tala flytande franska, vilket helt klart är positivt i dagens trupp.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.