Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En halvtimme för Bedoya

100128.
Svartvitt har intervjuat Alejandro Bedoya om hur det var på det amerikanska träningslägret och om hur det kändes att göra landslagsdebut.

Svartvitt: ”Det var en häftig erfarenhet”

100124.
ÖSKs mittfältare Alejandro Bedoya fick sin första landskampsstart då USA mötte Honduras igår. Alejandro byttes in i den 61:a minuten. Innan dess hade dock hans lag hamnat i ett 3-0 underläge samt fått en man utvisad. Några fler baklängesmål blev det inte, men väl ett tröstmål för USA. Nu kan vi nog se fram emot en supermotiverad Alejandro under försäsongen.

Svartvitt: Bedoya landslagsdebuterade
MLS Talk: US 1 Honduras 3 as Bob Bradley Looks to Fill Some Holes
goal.com: Winners And Losers: USA vs Honduras

100123
USAs fotbollslandslag avslutar idag sitt träningsläger med en match mot Honduras. Yanks Abroad tror att Alejandro Bedoya bör ha en god chans att få komma in som avbytare.

100113 Bedoya gunning for strong US debut (Yanks abroad)

100112 Bedoya om fotboll i Sverige.
NA hittade en artikel om Alejandro Bedoya på websidan SoccerAmerica.com. Rätt intressant att se Alejandro berätta om sina erfarenheter från sitt första år i Sverige för en amerikansk läsekrets. Dessutom blandar artikelförfattaren ihop tränarskapet i ÖSK å det vådligaste, men det är en helt annan historia.

SoccerAmerica.com: Rising star Alejandro Bedoya takes Swedish path

100107 Alejandro ser fram emot träningslägret.
Den amerikanska fotbollsbloggen Soccer by Ives har en intervju med Alejandro Bedoya inför det amerikanska landslagets träningsläger. Enligt artikeln så stärks Alejandros position av att man inte har så många mittfältare i gruppen som kan spela till vänster.

Soccer By Ives: Bedoya looks to make mark in his first U.S. camp

091229
Efter att ha funderat igenom saken en extra gång har man från ÖSKs sida bestämt sig för att låta Alejandro vara med på hela det 20 dagar långa träningslägret som det amerikanska fotbollsförbundet arrangerar i januari. Rätt så.

NA: ÖSK stoppar inte Bedoya

091215 Bedoya till landslagsläger
Att Michael Almebäck kom med på utvecklingslandslagets januariturné var glädjande, men kanske ändå inte så överraskande. Ett något större överraskningsmoment var det att även ÖSKs unge amerikanske mittfältare Alejandro Bedoya får en inkallelseorder. För Alejandros del handlar det om ett nästan tre veckor långt träningsläger i Kalifornien i januari. Lägret börjar den 4 januari och pågår sedan till den 23 eller 24 januari.

ÖSK: Alejandro bedoya uttagen i landslaget.

Det ovanligt långa träningslägret ställer dock till det för ÖSK i försäsongsplaneringen. Lennart Sjögren kommer därför att undersöka möjligheterna att korta ner Alejandros deltagande.

NA: ÖSK vill korta Bedoyas landslagsresa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.