Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mogren kvar i Grästorp

Anders Mogren, som tidigare nog sågs som en kandidat till ett kontrakt med ÖSK, har bestämt sig för att inte alls byta klubb inför den kommande säsongen. Anledningen är en stressfraktur som gjort prov-spel och -träningar mindre meningsfulla. I stället  har den välvuxne västgöten bestämt sig för att i första hand satsa på att få foten i ordning igen, innan han ger sig ut på nya testresor. Han har därför skrivit ett ettårskontrakt med sin klubb IK Gauthiod, ett kontrakt med, som det heter, vissa öppningar. Uppenbarligen är det fortfarande så att det är Örebro SK som står överst på önskelistan.

Nya Lidköpings-Tidningen: Mogren stannar kvar i Gauthiod

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.