Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra landslagsdebut av Almebäck

100127.
Fotboll Direkt:
Trots succén: ”A-landslaget känns avlägset”

100124
.
Aftonbladet: Laul: Hedersomnämnande för Almebäck.

100123.
Michael Almebäck fick till en bra match då han begick din debut i det ”stora” landslaget. TV-kommentatorerna var mycket positiva till hans insats – speciellt i första halvlek och själv var han klart nöjd efteråt. Även om insatsen knappast nominerar honom till en aspirant på en av mittbacksplatserna i den riktiga A-truppen, så borde hans insats tillsammans med Joel Ekstrand ha stärkt duons aktier inför kommande kvalmatcher med U21-landslaget.

NA: Almebäck hyllades av Hamrén: ”Han sa att det sken om mig”

100123. Landslagsdebut för Almebäck
ÖSKs mittback Michael Almebäck är en av tre debutanter då det svenska fotbollslandslaget i eftermiddag möter Syrien i Damaskus. De övriga två debutanerna återfinns för övrigt även de i backlinjen. Det är Mickes mittbackskollega Joel Ekstrand, Helsingborg samt den numera i Molde stationerade degerforsaren Emil Johansson

Matchen visas i TV4 och avspark är kl. 14:00

091214. Iron-Mike landslagsuttagen
Michael Almebäck har blivit uttagen till det svenska ”utvecklinglandslagets” januariutflykt till Oman vid Persiska Viken. Däremot blev det ingen flygbiljett för John Alvbåge, som alltså får lov att försäsongsträna bland isbitarna på Behrn Arena.

NA: Almebäck uttagen i landslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.