Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Inomhusresan tog slut i Haninge

091124.
Söderdamernas resa mot en SM-final i futsal tog slut i Haninge. Motståndarna från Bollstanäs var tydligen något bättre och tog sig vidare genom en 8-5 seger. Båda lagen hade dessförinnan besegrat Flens IF. Med tanke på divisionstillhörighet o. dyl. kan man väl inte säga annat än att Söders damer tagit sig an vinterns futsaluppgift med den äran. Bra jobbat!

ÖSK Söder Dam: Söder on tour!
Svenska Fotbollförbundet: Tabell och resultat – SM Futsal damer, reg. grupp 7

091122. Det var kvinnor mot….pojkar
ÖSK Söders regionalfinalspelande damfutsallag träningsspelade igår mot ÖSK Ungdoms P95-or. Också de senare med en regionalfinal i sikte – fast först i februari. Tjejerna vann med 4-2, vilket tyder på att formen är god inför söndagsmatcherna. Lycka till, önskar Eyravallsbloggen.

ÖSK Söder Dam: Det gick ju …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.