Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nurme lämnar Syrianska FC

Länstidningen i Södertälje skriver att Simon Nurme avslutar sitt kontrakt med Syrianska ett år i förtid. Båda parter är överens om det. Simon kommer nu att koncentrera sig på sina ekonomistudier i Örebro. Helt slut gör han dock inte med fotbollen utan kan tänka sig att fortsätta med spel på div 4-nivå. Vem vet, han kanske sluter cirkeln och skriver på för Laxå. Annars borde det vattnas i munnen på Torsten Medin i Forward som inte har någon målvakt inför detta år (vad jag känner till). Men div 1-upplägget blir nog för tidskrävande för Nurme om han vill koncentrera sig på studierna.

Länstidningen: Målvakt lämnar Syrianska
Syrianska FCSimon Nurme lämnar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.