Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eric Bassombeng – var god dröj!

Inte heller den här gången lyckades Eric Bassombeng pricka in rätt tidpunkt för återstarten av en träningsperiod. Men på det hela taget rör det sig trots allt om ett fall framåt – han ringde själv och talade om att han skulle bli sen. Hur han nu lyckades med det. Engelska talar han inte och hans franska lär vara ytterst bristfällig.

Dessutom har han framfört att han vill lämna ÖSK. Lennart Sjögren verkar varken förvånad eller avståndstagande till de tankegångarna. Jag har en känsla av att man från ÖSKs sida skulle vara rätt så ”nöjda” om man lyckades hitta en ny klubbadress för Bassombeng.

NA: Bassombeng kvar i Kamerun

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.