Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skotte tar över

NA skriver att Arne Skotte kommer att förstärka tränarstaben hos Karlslund inför slutspurten i div 1. När sju omgångar återstår ligger Karlslund i obehaglig närhet av nedflyttningsstrecket. Avståndet till bäst placerade potentiella nedflyttningslag, som är Enköping, är bara 2 poäng.

Skotte verkar vara en man med väldigt bestämda åsikter om fotboll så förmodligen innebär detta att Cervin och Ivhall fortsättningsvis inte kommer att ha så mycket att säga till om.

Karlslunds nye tränare har en omfattande ÖSK-historia bakom sig. Han representerade ÖSK i seriesammanhang 190 gånger (varav 182 från start!) under åren 1975 – 1983 och gjorde under dessa matcher 51 mål. Statistikuppgifterna från Sportklubben.net. Han har även representerat Degerfors (varifrån han väl kommer).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.