Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsrapport i ett nötskalsformat: 21 augusti

090821_Patrik Anttonen

Patrik Anttonen körde på rätt bra under träningspasset - dock aldrig med en boll i närheten av fötterna.

Träningen såg ut som de flesta andra träningar. De flesta passningar var svårkontrollerade och de flesta målskotten satt utanför, på målvakterna eller avlossades överhuvudtaget inte. Trots att det inte fanns några försvarare på plats förutom firma Alvbåge & Westman. Business as usual med andra ord, även om jag inte kunde låta bli att imponeras av Adrianos skott. Släpp honom lös i skottsektorn och det är nästan garanterat ett hårt skott på mål.

090821_Adriano

Adriano skjuter både hårt och på mål - det gäller "bara" att få in honom och boll i skottsektorn.

Den defensiva delen av laget drillades av Rille och i den magsjuke Wikströms frånvaro hade Glenn tagit plats i mittlåset brevid Iron-Mike med Virre till höger. Bertin Zé hade degraderats till de anfallande lagdelarna tillsammans med en del annat löst folk som står en bit från A-lag och bänk. Berra verkade på det hela taget rätt oinspirerad, så det kanske ligger en del i ryktet att han håller på och packar.

090821_Bertin Ze

Berra såg väl inte så där jätteinspirerad ut - han kanske funderade på den kommande flytten eller på flytten som inte blev av eller på om det kommer att bli en flytt.

På joggingsidan så gnetade Patrik på rätt bra under hela passet – delvis förföljd av Urban Juneholm. Eric Bassombeng gnetade knappt alls – uppenbarligen försatt ur spelbart skick igen av någon muskelskada.

Söndagsprognosen skulle alltså bli att Virre spelar högerback, Mackan eller Adriano till höger samt att Mål-Göran finns med och värmer bänk. Wikströms frånvaro säger ingenting om hans status. Det är ju inte alltid som alla kommer av diverse anledningar. Glenn kommer hur som helst att vara med i bussen till Borås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.