Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Framgångar för P93!

090802. P93-laget trea i Svennis Cup.

Det räckte inte riktigt hela vägen fram – men nästan. ÖSKs 16-åringar verkar ha gjort en riktigt bra turnering i Torsby. Idag spelades finalerna och i morgonens semifinal blev det stryk mot de blivande slutsegrarna – ett lag som bestod av en kombination av spelare från Fryksdalen. Den matchen slutade 1-3, vilket också innebar att laget för första gången i turneringen släppte in några mål överhuvudtaget. Men i matchen om tredje pris mot Team Leningrad spikades målet igen igen. I tredjeprismatchen lossnade även målskyttet för laget och man gjorde hela fem mål.

090801.
Under sommaren står cupturneringarna nästan som spön i backen. Ett lag bestående av spelare från ÖSKs P93- och P94-trupper är för tillfället i Torsby för spel i Svennis Cup. Efter 4 gruppspelsmatcher är laget fortfarande obesegrade och har ännu inte släppt in något mål (!).

Resultat:
Carlstad United – Örebro SK 0-0
Örebro SK – IFK Mora 2-0
Örebro SK – Kalmar FF 1-0
Staebekk – Örebro SK 0-2

Målsnålt, men försvarssäkert med andra ord.

I semifinalen möter laget på söndagsförmiddagen en Fryksdalskombination som placerade sig på andra plats i den andra spelgruppen. Final resp. match om tredje pris spelas på söndag eftermiddag.

Tävlingens hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.