Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust i träningsmatch mot Karlslund

ÖSKs reserver träningsspelade igår mot Karlslund och förlorade med 4-2. Att det blev några baklängesmål mot slutet av matchen är inte så mycket att säga om. ÖSK hade vid det laget bytt ut så gott som alla A-truppspelare och ersatt dem med spelare från talangtruppen. Det var till och med så att en del av talangtruppsspelarna inte ens går in i ÖSK Ungdoms förstauppställning för tillfället.

Det anmärkningsvärda var i stället att ÖSK bara förmådde att spela 2-2 under den period av matchen då man hade det bästa laget på plan. Trots att man kom till spel med ett lag där i princip alla spelarna har prövat på Allsvenskan. Nu skall det visserligen sägas, att det för många av spelarna handlade om den första matchen efter skadefrånvaro av varierande längd.

Men ändå – ÖSK skall ändå kunna dominera en sådan här match. Ja, dominerade gjorde man förvisso, men övertaget räckte i princip inte till mer att tvinga fram ett antal hörnor som man sedan slog bort. Karlslund å sin sida skapade inte speciellt mycket framåt, men det räckte i alla fall till två mål med högerbacken Anders Lindskog som regissör. Nästa match för reserverna är mötet i Fastighetsbyrån Cup, där man nästa onsdag möter div 4-laget Laxå IF på Ramundervallen i Laxå.

ÖSK: Förlust mot Karlslund i träningsmatch
Svartvitt: ÖSK-torsk på väster
Svartvitt: Robin Staaf efter comebacken: ”Riktigt skönt” (video)
NA: Kif vann mot ÖSK
Karlslunds IF: Bra genomkörare i gårdagens träningsmatch mot ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.