Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Några noteringar från träningen den 21 juli

Det var dagen-efter träning, vilket ju innebär att de som spelade match igår kan ”lata sig” utan att få dåligt samvete medan de övriga försökte träna fotboll. Trots allt var det en rätt väl tilltagen träningsgrupp, speciellt som den blivit förstärkt med Daniel Björnqvist, Simon Karlsson och Boris Lumbana från talangtruppen. Man brukar göra så på dessa träningar, att man kallar upp några av de yngre spelarna som man anser intressanta och som är tillgängliga för att dryga ut truppen en smula. Av gårdagens avbytare deltog Robert Walker och Eric Bassombeng, men inte Patrik Anttonen. Den senare kom ut rätt sent och sprang lite. Ville väl inte riskera höften i onödan, antar jag.

Hassan Sesay var med på uppmjuknings/bollövningarna men inte i de mer spelbetonade träningsmomenten. James Frempong avbröt tidigt spelmomenten och sprang resten av passet. En känning av något slag förmodligen. Per Johansson verkar återställd. Han var med på allt.

För morgondagens matchtrupp (Karlslund på KIF Arena kl 19:00) har man tagit ut flera spelare med skademässiga frågetecken hängande över sig. I truppen ingår bland annat Glenn Holgersson, Robin Staaf (!!!), Patrik Anttonen, Alejandro Bedoya och Per Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.