Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsnotiser 16 juli

Jag fick sällskap på läktaren, så det blev lika mycket snack som att kolla på träningen. En del snappade jag dock upp.

* Uteträningen startade en ca. en halv timme efter utsatt tid. Förmodligen hade man en genomgång av vad som var bra resp. mindre bra i Trelleborgsmatchen. Men eftersom man inte avslutade förrän halv tolv, så blev det inget (tränings)tidsmässigt tapp.

* Det var nog ett fysiskt rätt krävande pass. Man körde med hög intensitet hela tiden och det var en hel del spel på halvstor plan. Dagens chock fick säkert spelarna när man avslutade med matchspel med tre lag. Det lag som för tillfället inte var i elden (alltså på planen) fick inte vila sig utan en stunds styrketräning med Urban Juneholm.

* Av vad jag kunde notera saknades Michael Jidsjö (anledning oklar) samt Gustaf Lundholm (anledning glasklar). Alejandro Bedoya tycks vara fotskadad för tillfället och löpte joggade tillsammans med Hassan Sesay. De körde dock tidvis rätt hårt, så skadan kan inte ha varit så allvarlig. Men inget bollsparkande för Alejandros del denna torsdag. Per Johansson var med tills det var dags för matchspelet. Oskar Johansson var också på plats. Första gången på evigheter jag såg honom. Men han deltog bara i uppvärmningslöpningen. Oklart varför. Ljumskproblem igen?

Mera glädjande var det att se att både Patrik Anttonen och Robin Staaf körde det ordinarie programmet rakt av. James Frempong också.

0 kommentarer – kommentera

ÖSKare i exil

Härligt med träningsrapport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.