Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly sommarseason

NA har några notiser idag som kan vara av ett visst intresse.

Nytt kontrakt med Astvald.
ÖSK försöker skriva ett nytt (längre) kontrakt med Marcus Astvald. Man har redan en gång erbjudit ett treårskontrakt, men Mackan tackade nej eftersom han ansåg att lönen var för låg. NA: ÖSK vill förlänga med Astvald

Bengtsson inte värvningsmål.
AIKs Pierre Bengtsson (med fotbollsrötterna i Kumla) har antytt, att han nog måste söka sig till en ny klubb på grund av att han får för lite speltid. Eftersom han har ett utgående kontrakt så kan det mycket väl bli klubbyte redan i sommar. Bengtsson vill helst av allt komma utomlands. Intresset för någon annan svensk klubb är däremot begränsat. Lennart Sjögren säger till tidningen att Bengtsson är ingenting man jobbar på eftersom ÖSK inte har något behov på de platser han kan vara aktuell för. NA: Bengtsson inte aktuell för ÖSK.

Knappast Vasalund för Walker.
Det har tidigare förekommit spekulationer om att Robert Walker skulle kunna vara på väg till Vasalund. Detta lag har dock just gjort klart med GAIS om att låna två av deras spelare, varför en Solna-flytt för Roberts del nu verkar (ännu) mindre trolig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.