Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget

Svartvitts Johannes Avenbrand har tillsammans med ÖSKs sjukgymnast Martin Magnusson gjort en inventering av skadeläget i truppen. Ett utmärkt underlag för en uppdatering av Eländeslistan.

Svartvitt: Anttonen aktuell för spel igen

Läget i ett nötskal:

Anttonen (höft): Till och ifrån men för tillfället lutar det mest åt tillhållet. Kan snart spale match. Problemet var för övrigt inte ljumskrelaterat som väl NA tidigare skrev utan handlade om en höft.

Lundholm (muskelskada): Rehabbar minst denna vecka ut. Bättre än jag trodde, men han har nu åkt på denna skada två gånger, vilket gör att man måste sätta ett stort frågetecken för om han kommer att kunna bidra med något för ÖSK Ungdoms del denna säsong.

Sesay (fot): Fått ett bakslag. Rehabbar några dagar. Det lär ju inte påverka något, eftersom han inte ens är i närheten att få spela skadad eller frisk.

Johansson (fot): Blir stadigt bättre, men är inte bra än.

Frempong: Fick sin 711:e smäll på knäet under sin karriär. Kommer att ha ont någon eller några dagar. Med Näfver nu helt borta ur bilden i kampen om andraplatsen på vänsterkanten är James närmare allsvenskt spel. Men Porokara verkar vara väldigt slitstark så avståndet är ändå stort. James får väl hoppas på ett gult kort till för Porokara. Det är ingen omöjlighet.

Staaf (ljumskar): Har kört för fullt ett tag nu, men har en hel del att hänta igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.