Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Brage funderar på Rosendal

Borlängelaget Brage har hamnat i en akut målvaktskris – målvakterna håller på att ta slut. Skador och flyttplaner gör att laget nog måste skaka fram ett målvaktsnamn till innan div 1-serien startar om  i  början av augusti. Ett namn som man uppenbarligen funderar på hos masarna är Peter Rosendals. Peter som ju har  Bullermyren, en annan borlängeklubb, som moderförening skulle kanske kunna vara en lösning på problemet. För ÖSK Fotbolls del skulle det säkert vara intressant att låta Peter känna sig för högre upp i seriesystemet. ÖSK Ungdom, där Peter för tillfället står i mål, skulle i så fall få förlita sig på sina två 17-åringar Nils Carlsson och Axel Svedberg.

Dalarnas Tidningar: Målvaktskrisen i Brage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.