Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sommarens Nordin-rykte

För ett år sedan var Nordin Gerzic på väg till AIK (ryktades det). Efter några nyhetsintensiva dygn slutade det med ett nytt förlängt och förbättrat kontrakt. Hur pass stort intresset från AIKs sida var blev aldrig klarlagt. Om det nu fanns något intresse alls.

I år är det Sportbladet som under den versala rubriken SPORTBLADET AVSLÖJAR meddelar att i år är det Djurgårdens tur att få förekomma som tilltänkt flyttmål. Något omständligt blir det dock eftersom resonemanget bygger på att antingen IFK Göteborg eller Elfsborg skall plocka Daniel Sjölund från stockholmarna, som sedan skall ta över Nordin som ersättare. Sjölund sitter nämligen på ett utgående kontrakt.

Sportbladet: Dif på jakt efter Nordin Gerzic

Nordin som har två år kvar på sitt ÖSK-kontrakt verkar dock inte känna till Djurgårdens planer. Till Svartvitt säger han att hans fotbollsframtid för tillfället finns i Örebro.

Svartvitt: Gerzic: ”Jag trivs jättebra i ÖSK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.