Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lapp på sittplatsluckan?

Gott om överblivna sittlatser är det för tillfället inte. Just nu finns det bara 19 platser kvar som inte är reserverade – 2 på Norra och 17 på Södra. I dagens NA stod det dessutom att ÖSK sålt ca. 1000 ståplatsbiljetter till Östra, där AIK-supportrarna kommer att hysas. Så allt pekar trots de dystra väderleksutsikterna på att något slags publikrekord kommer att slås. Om det sedan blir årets, de senaste två årens eller rent av sedan den allsvenska återkomsten vill jag låta vara osagt. Mycket beror på vädret. Regnar det hårt några timmar före match så blir det givetvis inte lika många som kommer.

SMHI’s söndagsprognos ser hur som helst något bättre ut. Fortfarande regn vid matchstart verkar det som, men inte lika mycket under söndagen. Så vem vet – vi kanske klarar oss från översvämningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.