Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Matchresultat Elitpojklägret 2009

090703. Oavgjort i sista matchen.
Den sista matchen på P15:s elitläger spelades idag på förmiddagen. Örebro mötte Jämtland/Härjedalen i en match som slutade 1-1. Nästa programpunkt på P15-gruppens inskolning är ett läger på Bosön i början av augusti. Förbundskapten Roland Larsson kommer att ha ytterligare en möjlighet att se en del av femtonåringarna i aktion. Han kommer nämligen att besöka Örebro i samband med Elite Hotel Cup som i år spelas mellan den 20 och 25 juli.

090701. Förlust mot Dalarna.
Hade det varit ishockey hade det nog varit ok. Men skall ett Närkes elitfotbollspojkar behöva förlora mot ett lag från Dalarna? Det gjorde man hur som helst idag på elitpojklägret. Dalarna vann med 2-1.

090701. Hittade följande lilla rapport från Halmstad på Svartvitts diskussionsforum.

Är nere i Halmstad på elitpojklägret och följer bl a våra sex st ÖSK:ar. Örebros distriktslag vann sin första match här nere mot Bohuslän med 2-0. Sex av de elva startande var ÖSK:are. I en 4-3-3 uppställning såg det ut som följande:

Stefan Hannason (ÖSK) – Mirza Basic (ÖSK) – Arvid Jansson (Karlslund)

Mikael Andersson (Adolfsberg) – David Johansson (ÖSK) – Kevin Larsson (Karlslund)

Andreas Ståhl (ÖSK) – David Rohlén (ÖSK) – Joakim Åberg (ÖSK) – Charlie Marlow (Forward)

Ismael Diawara (Rynninge)

Målskyttar: Stefan Hannason och David Rohlén, båda ÖSK.

Matchen i sig var väl ingen höjdare, men kul att våra ÖSK:are utmärker sig på många sätt.

090629. Elitpojklägret för distriktets (och alla andra distrikts) 15-åringar började idag. Lägret är av rätt stort intresse för ÖSK, eftersom 6 av truppens sammanlagt 16 spelare har ÖSK som klubbadress.

Idag spelades också den första distriktsmatchen, som Örebro vann över Bohuslän med 2-0. Örebro betyder i det här sammanhanget Örebro Läns Fotbollförbund, men det kunde lika gärna ha betytt Örebro, eftersom alla spelarna har sin klubbmässiga hemvist i kommunen.

Nästa match spelas på onsdag då man möter Dalarnas lag, som idag besegrade Gestrikland med klara 5-1.

Svenska Fotbollförbundet: Matchresultat

Örebro Läns Fotbollförbund: Kallelse och uttagna spelare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.