Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget

NA hade en liten artikel i morse om skadeläget i truppen. Huvudnyheten (?) verkar ha varit att Patrik Anttonen inte spelar mot AIK. Kanske inte så förvånande trots allt eftersom han inte varit i närheten av en fotboll sedan före EM-uppehållet.

NA: Ingen AIK-match för Anttonen

NA:s lägesbeskrivning

Patrik Anttonen
Ljumskproblem, men på bättringsvägen.

Eric Bassombeng
Joggar, skriver NA. Det stämmer på sätt och vis. Han joggade igår då NA:s Lasse Wirström besökte träningen, men idag så deltog han i allt. Eric vet man aldrig riktigt var man har.

Per Johansson
Fotskadad, men på bättringsvägen. Det stämmer nog. Per fortsätter att göra sina Behrn-rund0r med en hastighet som inte tyder på att i alla fall konditionen är helt ok.

Robin Staaf
Har en bit kvar, skriver Wirström och det stämmer ju.

Michael Jidsjö
Tränar fullt ut, skriver NA. Det gjorde han idag med. Ända tills han skadade foten. Svårt att säga hur allvarligt det är, men han lindades upp ordentligt.

Hassan Sesay
Honom skriver tidningen inget om och det finns det kanske ingen anledning att göra heller. Han är inte ens i närheten av att få speltid i förstalaget och med en allt piggare Glenn Holgersson är han numera i bästa fall tredjevalet som vänsterback. Fast egentligen går väl Per Johansson också före honom. Förhoppningsvis kan ÖSK komma på något vettigare att göra med den stackars Hassan. Man kanske skulle kunna låna ut honom till IFK Mariehamn eller så.

Oskar Johansson
Syns aldrig till. Enligt halvofficiell uppgift tränar han nuförtiden bara med Karlslund. Det skall bli intressant att se vad som händer under KIFs sommaruppehåll. Dyker han upp hos ÖSK igen eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.