Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

*** byter klubb (igen)

Petter Furuseth Olsen har väl gjort sig känd som spelaren som helst byter klubb några gånger per år. Han gjorde några månader hos ÖSK våren och sommaren 2004 innan han krånglade sig vidare till Hammarby. På så sätt har det fortsatt och nu är det dags för klubbyte igen. PFO tilhör för tillfället Oslo-klubben FC Lyn, men han lånas nu ut till södertäljeklubben Assyriska FF. Kanske tur för norrmannen att utlåningen inte blev klar förrän idag. Om han kommit med Assyriska i lördags för träningsmatchen hade han knappast fått ett entusiastiskt mottagande av hemmapubliken, som tycker avgjort illa om honom efter alla turer i samband med övergången till Hammarby.

Assyriska FF: Petter Furuseth klar för Assyriska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.