Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya tränarnamn i ÖSK Ungdom (Ekäng)

I ÖSK Ungdom (Ekäng) satsas det en hel del på att förstärka tränarstaberna för de olika årgångarna. Tidigare har ju Björn Juhlin (Håkans pappa) anslutit till den grupp som jobbar med P94-orna och Magnus Samuelsson till P95-orna. Det senaste tillskottet är Valeh Gafarov-Enqvist, som kommer att hjälpa till med 16-åringarna (alltså P93). Valeh har en minst sagt intressant bakgrund och är nog den person inom stor-ÖSK Fotboll, som har de bästa rent fotbollsmässiga meriterna.

Lars Botvidsson (antar jag det är) har intervjuat honom beträffande hans bakgrund: Efterlängtad tränare – del 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.