Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hörnmål (nästan) av Erik Nilsson

Enligt rapporterna från Enköping, där Karlslund i helgen var och hämtade tre poäng, så hade Erik Nilsson en fot med i gästernas 3-1 mål. En hörna slagen av Erik hamnade med en viss hjälp av målram och motståndarben i mål. Riktigt i vilken ordningsföljd medhjälparna var inblandade framgår inte, men av UNTs matchrapport att döma, var det målramen först och benet sedan vilket tyder på en inåtskruvad hörna. Sådana brukar ju Erik kunna få till riktigt bra. Av allt att döma medverkade även Oskar Johansson (resulatlöst kanonskott i första halvlek enligt papperstidningen). Så Oskars ljumskproblem verkar av allt att döma vara ur världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.